Podzimní gastrnomické akce v restaurace Wellness hotelu Sauna
Přijďte k nám potěšit své chuťové pohárky! Podzimní gastronomické události jsme odstartovali Svatomartinskými hody, následovaly hody Zvěřinové, připravili jsme pro Vás Steaky & Speciality na grilu. Středomořskou kuchyni i Zabíjačkové hody. A jak jinak zakončit gastronomické události, než doma. Od 16. - 18.12. tak můžete ochutnat tradiční kuchyni Jeseníků a Slezska.
Budeme se těšit na Vaši návštěvu.
Wellness hotel Sauna
Chuť Jeseníků a Slezska 17. - 18. 12. 2017
Zabíjačkové hody 9. - 11. 12. 2017
POLÉVKA
Zabíjačková polévka
PŘEDKRMY
100 g Domácí tlačenka s cibulí a octem, pečivo
200 g Jitrnice s okurkem a chlebem
HLAVNÍ CHODY
150 g Zabíjačkový guláš s chlebem
150 g Domácí sekaná plněná panenkou, šťouchané brambory
250 g Jelitový prejt s vařenými brambory a kysané zelí
150 g Houbový kuba s pečenou krkovicí
DEZERT
200 g Domácí buchty s povidly
Středomořská kuchyně 2. - 4. 12. 2017
Akce trvá od pátečních 16:00 hodin do nedělních 20:00
POLÉVKA
Minestrone
PŘEDKRMY
Bruschetta s hřiby a parmazánem
Smažené mozzarellky s cherry rajčátky
HLAVNÍ CHODY
Mořský vlk v solné krustě podávaný se zeleninou ratatouille, bageta
Tagliatelle „Al Salmone“
Paella s mořskými plody
DEZERT
Panna cotta
Steaky & Speciality na grilu 25. - 27. 11. 2017
STEAKY
200 g Pštrosí steak ve slaninovém kabátku
250 g Hovězí rib eye steak (vysoký roštěnec)
250 g Hovězí „Flank“ steak (pupek)
300 g Vepřový „T-bone“ steak (kotlet s kostí a panenkou)
200 g Vepřová panenka „Wellington“ (v listovém těstě)
GRIL
200 g Zvěřinový burger
450 g Pikantní kuřecí křidélka „Hot wings“
450 g Medová žebírka
PŘÍLOHY
200 g Farmářské hranolky
200 g Domácí steakové hranolky
300 g Grilovaná zelenina
1 ks Máslová kukuřice
Opečená bylinková bagetka
100 g Salát „Coleslaw“
200 g Mexické fazole
OMÁČKY
Barbecue
Pepřová
Houbová
Švestková
Cibulové chutney